« Wegens gezondheid

Gepubliceerd op 03-02-2020

Wegens mindere gezondheid zijn wij genoodzaakt om de dinsdag markt eindhoven na 40 jaar te moeten beeindigen.Helaas is het lichamelijk niet meer te volbrengen,om deze markt iedere dinsdag weer op te bouwen en de gehele dag in weer en wind te staan om daarna weer alles af te breken.

Zodoende zijn wij ook na 20 jaar stoffenbeursen en stoffenspektakels  genoodzaakt om ook hier te stoppen.Met heel veel plezier altijd van groningen tot ver in frankrijk vele plaatsen te bezoeken en uit te pakken om ook daar overal onze mooie stoffen te kunnen verkopen.Maar helaas gaat dat niet meer.

Wij hebben alleen  nog De Lapjesmarkt Breedstraat in utrecht waar we nog zolang als dit nog gaat,elke zaterdagmorgen van 8.00 tot 13.00uur present zijn om toch nog binding te kunnen houden met ons vak en onze klanten,die we in 40 jaar hebben leren kennen.

Maar voor diegene die toch nog graag onze stoffen wil hebben of zien en niet in staat zijn om naar utrecht te komen,die kunnen altijd op onze website:www.toppiestoffen.nl terecht.Daar staan in iedergeval onze basis stoffen in,zoals tricots katoen lycra,in unie.Joggingstof,De katoenen wafels grof en klein,Badstof, Welnessfleece. en Teddyfleece

Voor andere stoffen kan men altijd vragen per sms,whatsapp of email.

Wie weet,zien wij u in utrecht op de lapjesmarkt of online op de website,en voor iedereen die klant bij ons zijn danken wij voor het vertrouwen en klandizie die jullie ons gaven .

Pingkan & Ruud